Kiki Schippers y Los Rubios - Springtij

Gisteren geschoten bij het Café Theater Festival in Utrecht. Ik liep de route Klinkt als... en zag de volgende voorstellingen. De links wijzen naar de eerste foto van de voorstelling, met de pijltjes "Next" en "Previous" boven de foto's ga je naar de volgende/vorige foto. De foto hier boven is van Kiki Schippers y Los Rubios.

  1. IK-Radio - De onzichtbare man

  2. Medea, Black Dahlia, Marilyn Monroe (a celebration of the in-between)

  3. Kiki Schippers y Los Rubios - Springtij

  4. De Blonde Jongens en Tim - Debjet BV

  5. Inge Wannet - Als de muren konden praten

Het was overal superdruk! Groot succes dus, want overal kwam ik enthousiaste mensen tegen. Fotografisch was het een flinke uitdaging om tussen alle mensen door te wurmen, de foto's te maken die ik wilde maken, en toch zo min mogelijk in de weg te zitten. Als je de kans hebt om te gaan kijken zou ik dat zeker doen, het is echt een unieke ervaring!